Dennis Bayer Leverkusen Trøje GitaAnc

Dennis Bayer Leverkusen Trøje GitaAnc

Roma trøje


Fenerbahce har betalt for en Manchester United-fan, Louis Diamond, at flyve til Istanbul for at mødes med Robin van Persie efter at en ungdoms video, der græd på nyheden af ​​hollandskernes udgang fra Old Trafford, blev viral.
Videoen, filmet af Diamonds forældre, blev underrettet af Fenerbahce-tilhængere, der startede en onlinekampagne for at hæve $ 2000 (£ 1.281) i juli, så Louis kunne få chancen for at blive genforenet med hans idol.
Klippet fandt vej til Fenerbahce-præsidenten Aziz Yildirim, som derefter besluttede at invitere Diamond-familien til Tyrkiet. Yildirims invitation blev accepteret, og de ankom til Istanbul torsdag aften for at blive mødt af Fenerbahce TV-besætningen.
Den femårige vil se på åbningsspillet mellem sæsonen mellem Fenerbahce og Eskisehirspor fredag ​​aften fra præsidentens boks på Sukru Napoli trøje Saracoglu stadion. Selvom Van Persies deltagelse endnu ikke er bekræftet, når hollandskeren kun vender tilbage til træning onsdag efter skade, vil han møde diamantfamilien efter kampen uanset.
En Fenerbahce bestyrelsesmedlem, Ilhan Eksioglu, havde en anden overraskelse i butikken, der bookede familien en fem-dages ferie i et populært sommerferiemål Antalya.
Vi vil gerne takke Fenerbahce og præsidenten for at få dette til at ske. Vi kan ikke vente med at se Robin van Persie spille, sagde Diamonds far Sam ved ankomsten til Istanbul.
Van Persie afsluttede sin flytning fra United til Fenerbahce sidste måned på et overførselsgebyr, der var rapporteret til at være £ 4,7 mio. Den 32-årige striker underskrev en tre-årig aftale foran 18.000 fans på Sukru Saracoglu stadion og lavede sin debut i den første runde i Champions League-præstationsrunden mod Shakhtar Donetsk. Hollandske internationalen savnede dog returbenet, som Fenerbahce tabte 3-0.
Den tyrkiske side vil stå over for Atromitos i Europa League-startfasen Tottenham Hotspurs trøje næste og kvalificere sig til gruppestadiet, hvis de gør det forbi den græske side.
Van Persie var ikke den eneste spiller, der deltog i United fra Fenerbahce i løbet af sommeren. Nani deltog også i de gule kanariske lande om en treårig aftale i sidste måned for et gebyr på 4,3 mio.
Fenerbahce har lavet i alt ni signeringer i sommer, herunder den tidligere Lille-forsvarer Simon Kjaer, Brasiliens internationale Josef de Souza, Tyrkiet-internationalerne Ozan Tufan, Sener Ozbayrakli og den brasilianske Fernandao, der var sidste sæsonens topscorer i Super Lig med Bursaspor.http://023sangna.com/space-uid-280828.html ErnestoDe ChristalP
MuoiwlQjo fotballdrakter JustinaFr
Elmooxuaz fußballtrikots Günstige ClarenceS
RickieWal maglie calcio a poco prezzo DaniGirar
RicoForte Fodboldtrøjer CierraHol
DavidCros fußballtrikots ColeBresn

اطلاعات تماس

آدرس

تهران، میدان کتابی، خ جلفا، کوچه قناری شرقی، پ۱۰، واحد۲
شرکت آرتیمان پرداز پارس

پست الکترونیک

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

شماره تماس : 09338461674

فاکس: 43854951-021

پیشرفت پروژه

دسترسی سریع

JoomShaper