Tiffany  Reynaldo

Tiffany Reynaldo

Ta en titt tillbaka på de fem bästa målen från Texas Derby mellan Houston Dynamo och FC Dallas.
Striden om El Capitan får inte bli en fanfare av storstadens rivalitet mellan New York-lag eller Cascadia-matchen som plockar Timbers Against the Sounders, men det borde inte förbises. Det finns äkta fiendskap mellan de två sidorna, gjort ännu hårdare genom ett nyligen beslutat av FC Dallas för att förbjuda Houston fans som reser norr fotbollskläder från att föra flaggor, banderoller eller trummor till Toyota Park och begränsar antalet biljetter till Dynamo fans till 100.
På fältet spelar spelet Dynamo-stjärnan och deras farliga motattack mot ett FC Dallas-team som slår igenom en tuff sträcka. En skada på Walker Zimmerman och en rad internationella uppringningar påverkade Oscar Parejas lag på stora sätt och det har återspeglat i sina 1-2-2 rekord i sina fem senaste matcher. Defensivt har FC Dallas tagit ett steg tillbaka , ett stort problem mot billiga fotbollströjor Houston s snabba 4-3-3.
Efter fyra alternativa utställningar under den senaste månaden kunde Mauro Diaz vara redo att börja för FC Dallas. Den argentinska återkomsten från skada har ännu inte varit en stor uppgift för klubben, och många tittar på hur Pareja hanterar sina protokoll. Vädret i Houston blir inte idealiskt, med temperaturen på 80-talet vid kickoff med kvävande fuktighet.

اطلاعات تماس

آدرس

تهران، میدان کتابی، خ جلفا، کوچه قناری شرقی، پ۱۰، واحد۲
شرکت آرتیمان پرداز پارس

پست الکترونیک

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

شماره تماس : 09338461674

فاکس: 43854951-021

پیشرفت پروژه

دسترسی سریع

JoomShaper