Miles  ShennaBo

Miles ShennaBo

fotbollströjor barnBarca slog upp 2007 men Real Madrid släppte också poäng. Utan det sena Van Nistelrooy-målet hade de aldrig utnyttjat Tamudos utjämningsenhet, och även på säsongens sista dag gjorde de så mycket för att kasta ligan borta efter 15 minuter och inte överföra Mallorca till minut 82.
Den här säsongen både Atletico Madrid och Real Madrid flyger genom de sista matcherna. Real Madrid är hemma till Valencia på söndag och Atletico Madrid måste gå till fotbollströjor barn Levante.
Valencia har inget att spela för att ha försäkrat överlevnad men slutade kort för att göra en sen avgift för Europa. Levante är redan nere.
Ökad genom att ha kvalificerat sig till Champions League-finalen kommer båda Madrid-lagerna att ha en extra fjäder i sitt steg - tillräckligt för att hoppa över Barcelona om de tillåter en senare Raul Tamudo att förstöra sin säsong.
Gary Neville s katastrofala stava som Valencia manager slog en ny låg efter ett krossande 7-0 nederlag till Barcelona i Copa del Rey fotbollskläder på onsdagskvällen.
Neville, som bara utnämndes till de spanska jättarna i december, såg att diskantvinnarna huggade sin sida från varandra när Luis Suarez bagade fyra mål och Lionel Messi ett hat-trick.
Hashtag #Nevilleveteya tränade i Valencia strax efter heltidssignalen - det värsta resultatet i 23 år - med den spanska radiostationen Cadena Copa som hävdar klubbägaren Peter Lim skulle besluta om Nevilles framtid snarast.

اطلاعات تماس

آدرس

تهران، میدان کتابی، خ جلفا، کوچه قناری شرقی، پ۱۰، واحد۲
شرکت آرتیمان پرداز پارس

پست الکترونیک

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

شماره تماس : 09338461674

فاکس: 43854951-021

پیشرفت پروژه

دسترسی سریع

JoomShaper