Anderson  XTIBobby

Anderson XTIBobby

fotbollströjor barnMyndigheterna i den 72-årige s native Trinidad skjöt ut en utfrågning på fredagen för att avgöra om USA måste återuppta utlämningsförfaranden.
Warners livstid FIFA-ban beror på domare Hans-Joachim Eckerts rapport om budprocessen för 2018 och 2022 världscupen.
På tisdag kom de schweiziska myndigheterna överens om en amerikansk begäran om att utlämna den tidigare Costa Ricas fotbollsförbundspresident Eduardo Li i FIFA-ombeställningsfallet.
Tidigare FIFA vice president Jack Warner har sagt billiga fotbollströjor att han är 'oskyldig av några avgifter' efter att de schweiziska myndigheterna arresterade FIFA-tjänstemän i samband med federala korruptionsavgifter.
Sju tjänstemän, inklusive FIFA: s vicepresident Jeffrey Webb från Caymanöarna, arresterades av schweiziska myndigheter på uppdrag av USA: s justitieministerium, som har anklagat 18 personer som påstod bestickning totalt över 150 miljoner dollar.
Senare onsdagen inledde den schweiziska advokatmötet också straffrättsliga förfaranden om tilldelningen av världscupen 2018 och 2022 och beslagtagit dokument och elektroniska data från fotbollströjor FIFAs huvudkontor och kommer att ifrågasätta 10 nuvarande FIFA-ledamöter som röstade för den turneringen.
Tvillingförfarandet har kastat FIFA i ett krisläge inför fredags presidentval men världsstyrelsen har sagt omröstningen, där befälhavare Sepp Blatter står inför prins Ali Bin Al Hussein i Jordanien, kommer att fortsätta, liksom 2018 och 2022 världscup i respektive Ryssland och Qatar.

اطلاعات تماس

آدرس

تهران، میدان کتابی، خ جلفا، کوچه قناری شرقی، پ۱۰، واحد۲
شرکت آرتیمان پرداز پارس

پست الکترونیک

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

شماره تماس : 09338461674

فاکس: 43854951-021

پیشرفت پروژه

دسترسی سریع

JoomShaper