Loretta  GemmaVal

Loretta GemmaVal

fotbollströjor barnKlubben är för rik att inte återvända snabbt, och under tiden kommer mytologin för förra säsongen att bli ännu djupare. Spelarna, å andra sidan, men inte mindre heroiska och inte mindre odödliga, skulle verkligen känna sig mycket dumma. I minst några månader måste de återvända till jorden.
Tja, för de vanliga offren, inte mycket: en fast handskakning, en hård hudfull, en repeterande prestanda. Transcendent talanger förväntar sig att förverkliga sina drömmar eftersom de fotbollskläder förtjänar att; det är vem de är.
Men ibland besöker herlighet intet ont anande resande, som plötsligt konfronteras med deras livstid, har ingen aning om hur man ska reagera. Det kan inte vara lätt att samtidigt uppskatta buzz och se till att den varar för alltid.
Så Leicester s travails den här säsongen är både lätta att förstå och att förlåta. Chansen är dock att de vågar spendera sin fritid, de jobbar lika svårt som förra säsongen, problemet är att det inte är så enkelt fotbollströjor barn som det. Fast fotboll är enkelt, människor är komplicerade.
Det är inte att säga att de inte borde prestera bättre - det borde de egentligen - och det borde de som omger dem. På sommaren lämnade Steve Walsh, assisterande chef som tog Jamie Vardy, Riyad Mahrez och N Golo Kanté till klubben, för att gå med i Everton som chef för fotboll.

اطلاعات تماس

آدرس

تهران، میدان کتابی، خ جلفا، کوچه قناری شرقی، پ۱۰، واحد۲
شرکت آرتیمان پرداز پارس

پست الکترونیک

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

شماره تماس : 09338461674

فاکس: 43854951-021

پیشرفت پروژه

دسترسی سریع

JoomShaper